Ebben a vírusos időszakban minden fesztivál elmarad, pedig nagyon vártuk már, hogy végre az egész évi munka után egy kicsit kikapcsolódjunk. Minden évben legalább két három fesztiválon részt szoktunk venni, belföldi és természetesen külföldi kedvenc énekeseink miatt. Idén ez teljesen másképpen alakul, sajnáljuk is magunk miatt is, és a művészek miatt is, hiszen ez nekik tényleg az életük a megélhetésük, hogy fesztiválról fesztiválra mennek és koncerteznek. Remélhetőleg már a következő nyaruk másképpen fog alakulni és minden visszaáll a megszokott rendbe. Másképpen talán ki sem lehetne ezt az időszakot bírni, minthogy a következő évi fesztiválszezonra koncentrálunk.

De addig is a most megmaradt pénzből, felújítjuk a házunk fűtési rendszerét. Ez talán olyan öröm az ürömben kategória, hogy időnk és pénzünk is marad rá. Így hát a barátnőmmel kinéztünk egy céget, akik elektromos fűtéssel foglalkoznak, és nem csak foglalkoznak, hanem forgalmazzák és fel is szerelik, be is üzemelik. Amikor megláttuk, hogy milyen komplex szolgáltatást nyújtanak és remek áron is forgalmazzák a fűtő elemeket, nem is kerestünk tovább, tudtunk, hogy megérkeztünk ahhoz a céghez, akiktől megrendeljük az elektromos fűtésünket.

Az elektromos fűtés nem egy ördögtől való dolog, hiszen nem új keletű találmány, talán a formája változhatott az évek során. Semmiképpen sem szerettünk volna gáz és fával való fűtést, hogyha egyszer már nekiállunk felújítani.

Így pont kapóra jött ez a cég, akik számos terméket forgalmaznak és napokig néztük, összehasonlítottuk, hogy melyik általuk forgalmazott terméket válasszuk. Akkor a termékkínálatuk, hogy tényleg kellett egy kis idő, míg a mi igényeinket is felmérve ki tudtuk választani azokat az elemeket, melyek szükségesek a házunkba. Az volt a gondolatmenetünk, hogy különböző teljesítményű elektromos fűtést választunk a szobákba, attól függően, hogy mekkorák a szobák és mennyit tartózkodunk bennük. És teljesítmény tekintetében is nagyon nagy a termékkínálata a cégnek, így összehasonlítottunk és mérlegeltünk. Majd ezek után rendeltünk is. A cég honlapján azt írta, hogy ezek az elektromos fűtési elemek, fűtőtestek alkalmasak csak fűtés rásegítésre, de lehet őket használni egyedi fűtésként is, amikor csak elektromosan, a fűtőtesttel történik a ház felfűtése.

És még egy plusz, amiért ezt a fűtési módot néztük ki, az nem más, minthogy távolról is tudom majd irányítani. Így egy hőfokkal megy majd egész nap, de amikor elindulunk haza a munkából, akkor feljebb lehet venni a hőfokot, és amikor megérkezünk, akkor már olyan kellemes meleg fogad, amiben jó lenni, leülni megnézni egy filmet.

Meg is rendeltem az elektromos fűtést és alig vártuk, hogy kiszállítsák, azt írták, hogy egy nap alatt fel tudják szerelni, és be is lehet üzemelni. Nagyon izgatottan vártuk azt a napot, amikor kiérkeznek felszerelni, tök pozitív a cégtől, hogy arra is gondol, hogy a vásárlóinak ne kelljen azzal törődniük, hogy külön gárdát fogadjanak arra a napra, amikor megérkezik a fűtési rendszer, hanem saját csapattal dolgoznak. Ez egyfajta biztonság a megrendelők számára is, hiszen ki ismerhetné jobban ezeket a fűtési rendszereket, mint a cég saját csapata. Így az az 5 évnyi garancia is érthető, hiszen szakszerűen lesznek felszerelve, és beüzemelve az elemek, így nincs hibalehetőség. Szuper, hogy megtaláltuk egy a céget, akiben nem csalódtunk, remek minőségű termékeket árusít, szuper felszerelő gárdával dolgozik, akik tényleg nagyfokú szakértelemmel bírnak az elektromos fűtés világában.