A barátom zenekarának mostanában egész jól megy a szekere. Hívják őket fellépni elég sok helyre, bár többnyire kisebb rendezvényekről van szó, klubbulikról, ilyesmikről. Idén azonban változott a helyzet, mert egy fesztivál is megkereste őket, amire természetesen nem mondhattak nemet. Egy ilyen lehetőséggel élni kell, még akkor is, ha nem a legjobb idősávban kaptak műsoridőt, de akkor is, ez már mindenképpen előrelépés. Viszont ha egy banda fesztiválra megy, akkor mindenképpen érdemes pólókat vinnie, hogy ezzel is ki tudják egészíteni a fellépésért kapott pénzt, és a benzinköltségen túl egy kis nyereségre is szert tegyenek. Nos, a https://lolmarkt.hu segítségével én is hozzájárulhattam, hogy ez az álmuk megvalósuljon, és nagyon hálásak voltak érte.

Körülbelül két hét volt még a fellépésig, amikor észbe kaptak, hogy még nincsenek pólóik, pedig azt mindenképpen vinniük kellene. Arra már nem volt idő, hogy egy gyártóval felvegyék a kapcsolatot, letárgyalják az anyagiakat és el is készüljenek, mivel az évnek ez a szakasza kimondottan sűrű az ilyen cégek számára. Úgyhogy egyéb megoldást kellett találni. Nem nagy mennyiségről lett volna szó, így csak egy pólónyomda jöhetett szóba, azonban abból is meg kellett találni az ideálisat. Mivel én terveztem nekik a mintát, így a nyersanyag nálam volt, szóval ennyi könnyebbség volt a dologban, azonban a választás korántsem volt egyszerű.

https://lolmarkt.hu

Átnyálaztam több ilyen cég weboldalát, honlapját, ajánlatait, de valami bökkenő mindig akadt, ha más nem, hát a kivitelezési és szállítási idő. Aztán egyszer csak véletlenül támadt egy gondolatom, hogy a póló az póló, nem kell feltétlenül egy halálkomoly céget megbízni vele, és más irányba is elkezdtem keresgélni. Így bukkantam rá végül a https://lolmarkt.hu oldalra, ahol meglepően jutányos áron, tisztes határidő mellett készítenek pólókat akár ilyen viszonylag kisebb mennyiségben is, egyedileg is. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, és nagyon segítőkészek voltak, mindent meg tudtunk beszélni. Ez hatalmas pluszpont volt a szememben mindamellett, hogy az oldal maga remekül kezelhető, ízlésesen egyszerű és áttekinthető, és a szállítási idő sem túl hosszú.

Szóval leadtam a megrendelést, és szóltam a fiúknak, hogy ne keressenek tovább, megoldottam. Pont jókor, ugyanis már kezdtek kicsit kétségbe esni, de így minden simán működött, mint az olajozott óraszerkezet. A csomag időben és pontosan megjött, a srácoktól pedig kaptam ajándékba a sok segítségemért egy ajándék példányt, hogy a koncerten is lássák az emberek. A https://lolmarkt.hu nagyon nagy segítségemre volt a probléma megoldásában, ha nem találok rá, nem is tudom, hogyan oldottuk volna meg ezt a póló-ügyet. A fellépés jól sikerült, ésmár aznap elment a megrendelt pólók fele, szóval ha komolyabb kereslet mutatkozik rá, akkor valószínűleg az utánpótlásért is hozzájuk fogunk fordulni.