Nagyon sok bulin voltam mostanában és a sok ugrálásról és hajnalig tartó táncolástól teljesen tönkrementek a talpaim, néha már alig tudok rájuk állni. Szerencsére egy jó barátom ajánlotta számomra a Karma Thai Masszázs stúdió talpmasszázs szolgáltatását, amiről ódákat zengett. Így fellelkesülve kerestem fel az oldalukat, hátha számomra is tudnak megváltást kínálni.

talpmasszázs
Egy kis kiruccanás a nyugalom szigetére.

Az első dolog, ami nagyon tetszett nekem a weboldallal kapcsolatban, az a színvilága. Igazi nyugalmat és bizalmat sugárzó mély, de mégse tolakodó színek. Elegáns és egyszerű, mégis odavonzza a tekintetet – nagyon szeretem elemezni a színeket, sokat elmondanak az egyes emberekről és cégekről. Ebben az esetben eddig a benyomás az abszolút csillagos ötös.

Nagyon közvetlen és vendégcentrikus fogalmazás jellemző az oldalra, ami mindenkiben – így bennem is – szimpátiát ébreszt. Két szalonnal is rendelkeznek Budapesten, a maximális vendégelégedettség érdekében – ez aztán a minőségi szolgáltatás!

Masszázs típusok széles palettáját vonultatják fel oldalukon, kizárt, hogy itt valaki nem találja meg azt, amit keres. A legördülő menüben olyan hosszú lista fogadott, hogy kisebbre kellett vennem a képernyőnek a méretét, hogy mindent el tudjak olvasni. Íme a lista, ami fogadott engem, miután rámentem a „Masszázs kínálatunk” menüpontra:Tradicionális thai masszázs

Van itt többek között talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, külön nyak és vállmasszázs, olajos vagy meleg olajos testmasszázs, olajos hátmasszázs, kókuszolajos teljes testmasszázs, herbál masszázs, és ami abszolút különleges – száraz és olajos páros masszázs is.

Természetesen engem ebből a hosszú listából főként a talpmasszázs érdekel, de be kell valljam, hogy a herbál masszázs is felkeltette az érdeklődésemet. Majd a talpmasszázs után visszatérek erre is, hátha kínálni tud számomra valami kecsegtetőt.

Rá is mentem azonnal a talpmasszázsnak az oldalára, hogy bővebben informálódjak erről a szolgáltatásról, mivel még sosem voltam ilyenen. Sok fontos tényt megtudtam a talpról, amit még az iskolában sem tanítottak, pedig elég hasznos lett volna tudnunk azt, hogy a talpunkban egy idegvégződés csoportosulás található, így nem csoda, hogy a talpfájdalmak az egész testünkre kihatnak. Ez a fajta probléma okozhat rossz közérzetet, fejfájást és egyéb fájdalmakat is, a fáradékonyság mellet.

Nagyon örülök ennek a bő tájékoztatásnak, mert eddig nem is sejtettem, hogy minden nemrégiben kialakult gondom erre az egy apróságnak vélt dologra vezethető vissza. Végre egy cég, ami nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfeleket kellő mértékben tájékoztassa nem csak a szolgáltatásról, de annak hátteréről és kicsit a történetéről is. Szimpátiám a Karma Thai Masszázs stúdió felé egyre nő és nő.

Lehet foglalni 30, 60 és 90 perces alkalmakra is időpontot, szerintem kezdetnek egy 60 perces kellemes lehet – aranyközépút, se nem túl kevés, se nem túl sok. Azért 90 percen át feküdni számomra elég megterhelő, hiszen vérbeli fesztiválozó lévén elég aktív és izgága vagyok.

Lehet választani, hogy erős vagy gyengébb masszázst szeretnék igénybe venni, így attól sem kell tartanom, hogy fájdalmat okoznak nekem. A lap alján néhány fontos tanáccsal is ellátják a szalonba érkezőket, hogy ne történjen kellemetlenség se a vendég, se a masszőrök részéről, így mindenkit udvariasan megkérnek arra, hogy frissen zuhanyzás után, józanon érkezzenek a szalonba – bár ez elvárható szerintem mindenhol.

Rá is mentem az időpont foglalásra, hogy minél hamarabb magaménak tudhassam a megváltást jelentő időpontot. Kiválasztottam a masszázs típusát, hosszát és a masszőrömet, aki egy rendkívül szimpatikus hölgy, véleményem szerint. Megadtam néhány személyes adatot és ezzel a részével már készen is voltam. Azonban nem felejtettem ám el a herbál masszázst! Nagyon birizgálta már a fantáziámat, így annak is kicsit utána olvastam.

Már a cím is megnyerő: több ezer éves recept alapján. Ez biztos ilyen nagyon speciális, titkos készítmény lehet. Én személy szerint rajongok az ilyen dolgokért, így azonnal fellelkesültem ennek „hallatán”. Egy gondosan összeválogatott, Thaiföldön is termő gyógynövényekből készült készítményről van szó, melynek receptje eredetileg Thaiföldről származik – mily meglepő.

100%-ban természetes alapú készítmény, tehát semmi mással nem tartósítják, színezik vagy illatosítják ezt a készítményt, csupán a természet adta növényekkel. A kezelés feltöltődést és relaxálást ígér, azt nyújtja, amire mindenki vágyik: energizálást.

A gyógynövények jótékony hatásuknak köszönhetően növelik az alvás mennyiségét és minőségét a gyorsabb elalvás által, így sokkal energikusabbak leszünk és a közérzetünk is javulni kezd majd. Teljesen bezsongtam ennek a masszázsnak a gondolatától, így vetettem egy pillantást az árára is, biztos, ami biztos, nehogy beleéljem magamat túlságosan úgy, hogy meg sem tudom fizetni a több ezer éves kencének a receptjét.

Jelenleg 90 és 120 perces masszázsok elérhetők, melyeknek árai 15 900 Ft és 19 900 Ft. Azt hittem, hogy sokkal drágább lesz, mivel ez egy nagyon tuti dolognak tűnik. Úgy látszik, hogy a cégnek az a legfontosabb, hogy minél több emberhez juttassa el ezt a gyógymódot, elérhető áron. Hihetetlenül becsületes és tiszteletreméltó viselkedést tanúsítanak, ami nem sok mindenkiről mondható el a szó legnemesebb értelmében.

Eldöntöttem, hogy elmentem ezt az oldalt és a talpmasszázst követően jelentkezni fogok erre a herbál masszázsra, majd szépen sorban kipróbálom az összes masszázs típust. Aztán ha majd úgy hozza a sors, hogy ne adj Isten lesz egy párom, akkor majd Vele is elmegyek erre a páros masszázsra, mert még ilyenen se voltam soha. Bár őszintén bevallva, még masszázson se voltam, így egy kicsit feszélyezve néztem fel erre az oldalra is, azonban nagyon nyugtató és szimpatikus érzést keltett bennem, így abszolút pozitívumnak könyvelem el már most az egész kalandot.

A visszaigazoló e-mailt megkaptam a címemre szinte azonnal a foglalás után, megvan a cím, ahova mennem kell és elolvastam a tájékoztatót is. Teljesen késznek érzem magamat arra, hogy részt vegyek majd ezen a talpmasszázson és egy új emberként térhessek vissza a fesztiválok és az őrült bulizás világába!