Régen imádtam bulizni, igazi partyarc voltam. Minden házibuliban ott voltam, és természetesen a fesztiválokat sem hagytam ki. Amikor már kicsit idősebb lettem, gyakran vállaltam a fesztiválokon önkéntes munkát, vegyítve ezzel a munka és a szórakozás örömét.

Az egyik ilyen alkalommal ismertem meg a Lord Shop webáruházat. Valamilyen tisztítószerre volt szükségünk, ám semmi hely nem volt a közelben, ahol be tudtuk volna szerezni, így jött az ötlet, hogy rendeljük meg.
Ezek után megkedveltem az áruházat, és gyakran rendeltem én is magamnak innen különböző dolgokat. Háztartási szerek, tisztálkodási dolgok… mindegy, a lényeg, hogy nem kellett megmozdulni, hogy beszerezzem mindezeket.

Kicsivel több, mint másfél év telt el azóta, mégis 180 fokos fordulatot vett az életem: a legutolsó fesztiválon megismerkedtem a mostani párommal, és azóta édesanya vagyok.
Mióta a gyermekem a karomban tartom, teljesen más miatt vált fontossá az online vásárlás, és ezzel együtt a www.lord.shop.hu/bababolt oldal is. Most már nem a lustaság visz rá, hogy innen rendeljek, hanem egyszerűen létszükséglet. Egy csöppséggel borzasztó körülményes bevásárolni, és nem csak nekem nyűg, hanem valószínűleg a kicsi sem élvezi a dolgot. A www.lord.shop.hu/bababolt viszont lehetővé teszi, hogy az otthon kényelméből beszerezzek neki mindent, amire szükség van. Amíg Lili alszik, felütöm a laptopot, és nézelődök. Ezen a weboldalon találtam meg a legszuperebb pelenkát, ami csak létezik. Sok gondunk volt ezzel, számos ismert márka nem vált be, de a www.lord.shop.hu/bababolt oldalról rendelt pelenka nagy favorit lett. Ráadásul az ára is rendkívül kedvező, valamint nem fáj a fejem amiatt, hogy elcipelem szegénykémet a boltba, és nincs is a méretében a neki való.

A pelenka mellett számos egyéb dolgot is innen vásárolok meg. A popsikrém, törlőkendő, babaolaj mind-mind innen rendelt tételek. Ezekkel szintén időt spórolok, hiszen nem kell miatta a gyógyszertárba is külön elbaktatnom.

Egy valami viszont abszolút ideköt, és nem csak az idő miatt: ez a babáknak szánt mosószer. Ezzel óriási gondban voltam eleinte, ugyanis Lili bőre rendkívül érzékeny, és csak bizonyos mosószerekkel tudom a ruháit tisztítani. Ezeket kevés üzletben árulják, azokban sincsen túlságosan nagy készlet belőlük. A www.lord.shop.hu/bababolt oldalán viszont többféle is elérhető. Nem kell aggódnom, hogy kifogy a készlet. Pontosan látom, hogy van-e belőle, és hogy mikorra érkezik hozzám. Nagyon ügyelnek rá, hogy semmilyen terméknek ne legyenek híján, így még sose fordult elő, hogy nem tudták kiszállítani, amit rendeltem.

A szállításuk rendkívül praktikusan van megoldva. Lehetséges saját raktárról kérni a szállítást, ezt egy úgynevezett túrajárattal oldják meg. A neve nem is igazán lényeges, az már annál inkább, hogy így fillérekbe kerül a szállítás Budapest és Pest megye számos részén. Amennyiben időpont szerint, vagy a helyszín miatt nem megoldható ez a szállítás, akkor hagyományos futárszolgálattal is kérhetjük. Természetesen, ez esetben is hamar megkapjuk, és az ára így is kedvezőbb, mintha mi magunk mennénk és járnánk végig a boltokat. A stresszről nem is beszélve!

A Lord Shop termékei mindig kiváló minőségűek. Soha nem csalódtam még bennük, mindig azt kaptam, amit vártam. Egy cseppet sem volt kevesebb, rosszabb, bármilyen termékről is legyen szó.

Bátran ajánlom az oldalt mindenkinek. Azoknak is, akik kicsit lustábbak, és azoknak is, akiknek nyomós okuk van rá, hogy a kanapéban ülve vásároljanak!