Az a fajta lány vagyok, aki nem indul el sehová a sminkes kellékei, kedvenc cipője, ruhái és hajvasalója nélkül. Tényleg, én még fesztiválra is viszem ezeket a dolgokat magammal, szívatnak is rengeteget a barátaim, de nem igazán szoktam magamra venni, meg tudom, hogy ők sem gondolják komolyan. Nekem fontos az, hogy jól érezzem magam a bőrömben, szeretem kisminkelni magam, szeretem, ha szép a hajam.

A legtöbb fesztiválon már gond nélkül lehet egyébként használni a hajszárítót, hajvasalót, a zuhanyzók ugyanis el vannak látva jó tükörrel, árammal, konnektorral.

Múltkor is egy fesztiválon voltunk, én nyilván vittem magammal minden piperecuccomat, és reggel, miután felkeltünk és megreggeliztünk, elindultam, hogy elkészüljek. Zuhanyoztam, átöltöztem, majd elővettem a hajvasalóm. Miután végeztem vele, sajnos nem vettem észre, és egy vizes helyre tettem le a gépet, ami így teljesen tönkrement kábé azonnal.

Egész nap siránkoztam, hogy mi lesz velem a kedvenc hajvasalóm nélkül, mire egy haverom megjegyezte, hogy a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajvasalo-c1030 oldalról gond nélkül tudok rendelni, sőt, valószínűleg a házhoz szállítás keretein belül még a fesztivál helyszínére is kihozzák. A haverom nagyon dicsérte ezt a BestMarkt nevű oldalt ‒ én alapból azért nem szoktam a neten rendelni, mert mindent szeretek megnézni, felpróbálni élőben, mielőtt megveszem. De mondta a Feri, hogy ő most rendelt innen telefont, nagyon meg volt elégedve mindenféle szempontból ezzel az oldallal. Megbízható is, jól működött az online fizetés is, és másnap már ki is szállították a mobilt.

Igazából nem sokat vonakodtam, most is tartom magam ahhoz, hogy nem szeretek úgy dolgokat vásárolni, hogy azt előtte ne láttam volna élőben, de mivel nem akartam más típust, hanem pontosan olyan hajvasalóra vágytam, mint amilyenem volt, úgy voltam vele, hogy megrendelem a BestMarktról. Persze ahhoz egyszer meg kellett nézni a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajvasalo-c1030 weboldalon, hogy van-e ilyen típusú hajvasalójuk. Nos, oltári nagy mázlim volt, mert nemcsak, hogy volt ilyen hajvasalójuk, hanem még le is volt pont árazva. Szóval gondolkodás nélkül megrendeltem.

A többiek mondták, hogy rendeljem a fesztivál helyszínére, hiszen a BestMarkttól olyan gyorsan szállítanak, hogy simán ide fog érni, míg még tart a buli. Nevettünk egyet, de azért inkább kihagytam, és az otthoni címre rendeltem a hajvasalót.

Amúgy tök igaza volt a haveroknak, mert mire hazaértem, tényleg otthon várt már a hajvasaló, amit a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajvasalo-c1030 oldalról rendeltem meg. A lakótársam vette át, sőt, mivel megkértem, hogy nézze meg, minden rendben van-e vele, ki is próbálta. Szóval tényleg én is nagyon elégedett vagyok ezzel a BestMarkt webáruházával.

Olyannyira, hogy néhány héttel később vásároltam egy másik, olcsóbb hajvasalót is, ezentúl csak ezt fogom magammal vinni fesztiválokra.