Amikor fesztiválozni megyünk a haverokkal, mindig azzal kezdjük, hogy keresünk egy szállást. Kinőttünk már a sátrazásból, a hátam közepére sem kívánom és nincs annyi pénz, amivel rá lehetne venni, hogy napokon keresztül sátrazzunk.

Hallottam már sztorikat, hogy kiraboltak embereket, elvittek mindent. Nem lehet normálisan lezuhanyozni, mert reggel 9 órakor már csak a jéghideg víz maradt, semmi más. Aludni nem lehet, mert az afterparty reggel 6-ig megy, utána 10-től már az egész fesztivál ismét zengeni kezd. Csupa kosz minden, a rossz időjárás elmossa a sátrakat, a sarat és minden egyebet esélytelen, hogy ki tudd mosni a ruháidból. És még sorolhatnám. Nekem ez nagyon nem hiányzik.

Úgyhogy szálláskereséssel kezdődik az egész, miközben szépen mindenki beszerzi magának a fesztiválbelépőt. Ilyenkor sokat számít a létszám, ez ahhoz kell, hogy tudjuk,hány szobát vagy akár egy egész apartmant kell lefoglalni. Fontos a saját fürdőszoba, és jó, ha több fő esetén van egy kisebb konyha is, hogy tudjunk főzni magunkra. Az elhelyezkedés is fontos, hiszen nem akar az ember táskákkal – de akár azok nélkül is – kilométereket sétálni.

Elég sokszor kerestünk már szállást, és elég nehéz olyat találni, ahol az említett preferenciák mind megvannak. De most, végre úgy éreztük kifogtuk az aranyhalat, amikor rátaláltunk erre a siófoki szállásra egy balatoni nyári fesztiválhoz. A siofokszallas.info weboldalon az üzemeltető több különböző méretű, felszereltségű apartmant kínál. Minden apartman modern berendezéssel, tágas szobákkal, jól felszerelt konyhával és nagyon jó elhelyezkedéssel rendelkezik. Olyat is találtunk, ahol egy épületen belül, több szobát ki tudtunk venni és nem kellett szétszóródva lenni a városban.

Nagyon jól néz ki a hely, és az ára is nagyon kedvező volt. Lehet egyébként családos hétvégét is tervezni náluk, szóval mindenki, aki szeretne, az bátran ellátogathat ide. Remek programokat lehet csinálni a Balaton környéken és nagyon kényelmes a szállás. Ajánlani tudom mindenkinek.

Úgyhogy végre mostantól tudjuk hol kell szállást foglalnunk, ha újra ellátogatunk erre a fesztiválra.