cipomarket.hu
Szépnek szép, de milyen kényelmetlen tud lenni egy idő után

Jó pár évvel ezelőtt volt, amikor eljutottam életem első fesztiváljára. Naiv, tapasztalatlan fesztiválozóként, úgy gondoltam nyerő ötlet magassarkúban menni. Mégiscsak jó benyomást kell tenni a srácokra, tehát kicsíptem magam és felvettem az egyik legszebb cipőmet. Az elején még csak-csak elvoltam, aztán pár óra táncolás után rájöttem, hogy ez volt életem egyik legrosszabb döntése. Azóta különösen odafigyelek rá, hogy minden programra a megfelelő lábbeliben érkezzem, és az a lehető legkényelmesebb legyen. Mindegy, hogy sportcipőről vagy egy elegáns magassarkúról van szó.

Most, hogy újra közeleg a fesztiválszezon, már időben elkezdem a kutatómunkát, hogy találjak egy igazán jó cipőt. Ezúttal már inkább egy divatos, de kényelmes sportcipőre vagy szandálra pályáztam. Végül az egyik barátnőm húzott ki a csávából, amikor átküldte a cipomarket.hu linkjét. Nemrég ő is rendelt tőlük, így nyugodt szívvel javasolta, hogy vessek egy pillantást a kínálatukra. Meg is tettem. Mivel szandálban, illetve sportcipőben gondolkodtam, ezért elsősorban ezekben a kategóriákban kezdtem el a nézelődést.

A lényeg a méret!

A mérettáblázat segítségével gyorsan megállapítottam, hogy milyen méretek jöhetnek nálam szóba, aztán a szűrő funkciónak köszönhetően, beállítottam a nekem megfelelő árkategóriát, illetve a sarokmagasság mértékét. Innentől már csak végig kellett néznem a találatokat. Végül sikerült találnom egy olyan cipőt, amely szerelem volt első látásra. Gyorsan bele is dobtam a kosaramba, mielőtt meggondolnám magamat. Voltam olyan mázlista, hogy éppen volt a méretemben, hiszen nagy akció volt bizonyos termékekre.

A rendelés menete könnyen és gyorsan ment. Az adataim megadása után, kiválaszthattam, hogy milyen szállítási móddal kérem a terméket. Három lehetőség volt: Pick Pack pontra kézbesítés, házhoz szállítás, valamint személyes átvétel. Utóbbi akkor nem volt elérhető, valószínűsítem ennek a kialakult járványhelyzethez volt köze. Én a Pick Pack pont mellett döntöttem, hiszen nagyrészt dolgozom, amikor a futár csomagot szokott hozni. Ezzel a verzióval azonban nem kellett aggódnom, hogy csak nehézségek és telefon beszélgetések árán jutok hozzá a csomagomhoz. Ezután eldönthettem, hogy milyen fizetési móddal szeretném „rendezni a számlát”. Előreutalással vagy utánvéttel fizethettem volna. Én inkább az utóbbi mellett döntöttem.

A rendelés véglegesítése előtt azért utánanéztem, hogy milyen lehetőségeim vannak, ha esetleg nem stimmel a méret. A http://cipomarket.hu/ oldalának GYIK részében erre is találunk választ. Ilyen esetben, ha van a termékből méret, akkor kicserélik arra, vagy bármilyen készleten lévő másik termékre is akár. Emellett lehetőség van pénzvisszatérítésre is, amennyiben ezt az opciót választjuk.

Ezek ismeretében nyugodt szívvel véglegesítettem a rendelésemet a cipomarket.hu oldalán. Most pedig tűkön ülve várom, hogy mihamarabb megérkezzen, és felpróbálhassam.