Azért szeretek fesztiválokra járni, mert, ahogy a legtöbbjük szlogenében is benne van, ilyenkor valóban a „szabadság szigetére” lépünk be. Nincsenek elvárások, nincsenek szabályok, és ha neked ahhoz támad kedved, hogy befeküdj a fűbe, vagy indián szökdelésben járd végig a színpadhoz vezető utat, akkor nem bolondnak fognak nézni, hanem valószínűleg követni fognak. A kultúrák közötti határok elmosódnak és mindannyian eggyé válunk. Csodálatos ez az érzés, ha még nem próbáltad, akkor mindenképpen látogass el egy ilyen rendezvényre, ha van rá lehetőséged. Egy nagyobb szabású fesztiválon pedig nem csak koncertek vannak, hanem különböző előadások is. Általában direkt úgy szoktunk érkezni a barátnőimmel, hogy minél korábban, hogy minél több időt tölthessünk ott és ilyenkor rendszerint meghallgatunk ilyen előadásokat.

Natúrkozmetikumok könyv | Humanity Áruház

A legmélyebb nyomot, a természetesen, otthon is előállítható kozmetikumokról szóló előadás hagyta. El is terveztem, hogy kifogom próbálni, mert a bőröm így is nagyon kényes, lehet, hogy jobban járok, ha pontosan tudom is miből áll a krém, amit magamra kenek. Természetesen egy végigbulizott hétvége után, mire hazaértem, elfelejtettem ezeket a világmegváltó terveimet. Nagyjából 1 hét telt el a fesztivál után, amikor netezés közben megláttam egy hirdetést, amin a következő felirat állt: Natúrkozmetikumok könyv | Humanity Áruház. Akkor esett le tulajdonképpen, hogy nekem milyen terveim is voltak még a fesztivál első napján.

A Humanity Áruház által forgalmazott natúrkozmetikai könyv, tulajdonképpen, egy receptes könyv. 130 különféle receptet tartalmaz, melyek segítségével, az elejétől, a végéig végig vezényel minket az elkészítési folyamatban. De mindezek mellett, még olvashatunk a bőr ápolásának történetéről, különféle bőrtisztító receptekről, természetes haj-és fogápolásról. Van benne szó a speciális férfikozmetikumokról és a babaápolásról, illetve milyen természetes táplálékai vannak a bőrnek.

Függővé váltam!

Gondoltam ez a kis könyvecske nagyon jó kiinduló pont és segítség lesz abban, hogy ezeket magam készítsem el, ezért meg is rendeltem. 1 nap alatt megérkezett a rendelésem, aztán rájöttem, hogy van egy üzletük Békéscsabán, én pedig ott lakom. Képzeletben megveregettem a vállam, hogy ezt ilyen ügyesen tudtam csak észrevenni, így miután kinéztem azokat a recepteket, amiket elsőként ki akarok próbálni, elmentem az üzletbe és megvettem az alapanyagokat is. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, minden kérdésemre készségesen válaszoltak, akármennyire is volt az magától értetődő.

A könyvkínálatukból azóta már beszereztem a csináld magad tisztítószerekről szólót, házi szappanost és a természetes kozmetikumost is. Tulajdonképpen igazi függő lettem, szinte már alig veszek valamit a különböző drogériákban, mivel magam is előtudom őket állítani és azt kell, hogy mondjam azóta a bőröm is sokkal szebb lett és a közérzetem is sokkal jobb.

Többféle lehetőség is van

Aki esetleg nem szereti a könyveket, azok se maradnak amúgy receptek nélkül, mert a Humanity Áruháznak van egy tudástára is, ahol szintén rengeteg érdekességet is receptet lehet találni, ha magunk akarunk krémet kotyvasztani. Én egyébként azért vettem meg a könyveket, mert jobban szeretek papír alapú dolgokat olvasni, illetve kézzel megfogni a könyvet. Tehát, mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a Humanity Áruház weboldalára, garantáltam belefog szeretni ebbe az egészbe!