Nektek mi volt a legfurcsább témátok, amikről egy fesztiválon beszélgettetek?

A legutóbbi fesztiválon, ahol voltam, én igazán furcsa beszélgetésbe csöppentem bele. A fesztiválokon nem csak a zene, a hangulat, de általában a közönség is remek, rengeteg új barátot lehet találni, új élményekkel lehet gazdagodni. Én eddig kivétel nélkül minden fesztiválon összeismerkedtem valakivel, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Kapcsolatépítésre, barátkozásra is tehát kiváló hely. A fesztivál látogatókkal legalább egy témánk mindig van közösen, ez pedig a zene.

Egyszer volt olyan, hogy összeismerkedtem egy pár, korombéli lánnyal és együtt buliztunk este, a sátrunk is egymás mellett volt, így ha kellett valami, mindig megkerestük a másikat. Az egész úgy jött ki, hogy napokig együtt lógtunk és mind nagyon jó éreztük magunkat.

Ilyenkor persze elő szokott kerülni az a téma is, hogy ki mivel foglalkozik, mit csinál éppen, mik a hosszú vagy rövid távú tervei. Tudjátok, csak a szokásos.

Ekkor történt, hogy a fürdőszoba burkolat ötletek kerültek témába, mert én és az egyik frissen megismert lány is éppen fürdőszoba felújítás közepén tartottunk. Ő is, és én is tudtunk egy jó oldalt, ahol van egy rövid leírás a fürdőszoba burkolatok típusáról, illetve hasznos fürdőszoba burkolat ötletek is találhatók az oldalon.

Szerintem ilyen véletlennel még azóta sem találkoztam, mindketten egyszerre mutattuk fel a mobilunkon diadalittas „megtaláltam” kiáltással ugyanazt a honlapot; a furdoszobaotletek.hu-t. Persze egész végig ezen nevettünk utána. Mennyi esély volt erre?

Szóval nekem talán a fürdőszoba burkolat ötletek voltak eddig a fesztiválokon előforduló legfurcsább témáim. És nektek?

Persze, hogy a sztori teljes legyen, hozzá tenném, hogy azon a honlapon tényleg nagyon hasznos fürdőszoba ötletek vannak, a berendezést, az elhelyezést illetően, illetve néhány inspiráló képet is feltöltöttek. A hozzá nem értők számára pedig igazi aranybánya a fürdőszoba burkolatokkal kapcsolatos cikkük, ahol mindent leírnak, amit a csempékről tudni kell. Viccesnek tűnhet, de ha még sosem volt dolgod csempékkel, akkor igenis nehéz a választás. Az anyag általában adott, de ha különlegesebb fürdőt szeretne az ember, akkor igenis hasznos, ha tisztában van azzal, mik a legnépszerűbb anyagok, minták és egyéb burkoló lehetőségek.

Ezért nagyon hasznos a furdoszobaotletek.hu, mert ezeket mind sorra veszi, és ha teljesen elakadunk a felújításban, akkor szakmai tanácsot is lehet kérni tőlük. Szóval, ahogyan a fesztiválon is ajánlgattam őket, most is azt mondom, kötelező olvasmány a felújítás előtt!