A férjemmel nagyon szerettünk fesztiválra járni, ott is ismerkedtünk meg. Ugyan már kevesebb lehetőségünk van szórakozni, mióta megszülettek a gyerekek, de igyekszünk. Szerencsére anyukámék mindenben a segítségünkre vannak, gyakran vigyáznak a gyerekekre. Nem szeretnénk a jóindulatukkal visszaélni, de azért szoktunk élni a lehetőséggel, ha átjönnek bébiszitterkedni. Ilyenkor vagy kimozdulunk kettesben étterembe vagy esetleg egy jó filmre moziba, ritkább esetben elmegyünk szórakozni. Persze, ahogy jött a nyár, megrendezésre került a kedvenc fesztiválunk. Sokat gondolkodtunk rajta, de úgy voltunk vele, hogy nekünk is kijár a szórakozás, és elmegyünk három napra. Ennyit a gyerekek is kibírnak nélkülünk, és a szüleimnek sem megterhelő.

Így hát el is mentünk, szerencsére sok ismerőssel találkoztunk. Azon nevettünk, hogy a közös témák nagyon megváltoznak így felnőttként, nem csak arról beszélünk, hogy a következő körben milyen fajta piát rendeljünk. Ugyanis szóba jött a kertészkedés, ennek kapcsán pedig a gazdabolt.hu, mert mindannyiunknak van veteményese és virágoskertje. Panaszkodtam, hogy nem tudom, honnan szerezzek megfelelő balkonládákat. Erre mondta az egyik barátunk, hogy neki a gazdabolt.hu eddig minden esetben bevált, szerinte a virágcserép ár is nagyon kedvező. Mindezek alapján meghozta a kedvem, hogy kicsit szétnézzek a weboldalon, ha már így ráértünk a fesztiválon mindenre. Elő is kaptam a telefonomat e célból, és mi tagadás, nagyon tetszett, amit találtam.

Már a weboldalt magát nagyon szimpatikusnak találtam, ez pedig nem hátrány, ha arról van szó, hogy hány ember fog vásárolni az ember webshopjában. Valóban olyan kedvezőek voltak a virágcserép árak is, mint ahogy azt a barátunk mondta, így eldöntöttem, hogy rendelek is párat, így az egész udvarunk és a teraszunk virágba borulhat. Volt azonban bennem néhány kérdés, amire nem találtam választ az oldalon, akárhogy kerestem. De pánikra semmi ok, láttam, hogy van egy chat, ahol lehet nekik írni kérdés esetén, nem kell keresgélni e-mail címeket. Én azért is jobban szeretem ezt az élő chatet, mert egyrészt nem kell olyan formálisnak lenni, másrészt pedig sokkal gyorsabban választ is kapunk, mint az előbb említett esetben. Ez esetemben sem volt másképpen.

Láttam, hogy a termékek esetében lehetőség van személyes átvételre és kiszállításra is. Alapvetően nekem nincsen gondom a személyes átvétellel, így utánanéztem, hogy erre hol van lehetőség. Azonban láttam, hogy a gazdabolt.hu telephelyei nincsenek hozzám közel, így maradtam a futárral való kiszállításnál. Nézzük a jó oldalát, így nekem is kényelmesebb, sosem volt gondom azzal, hogy egy kicsit többet fizessek a kényelemért cserébe. A terméknél az is fen van tüntetve, ha esetleg nincsen raktáron, csak a külső raktáron elérhető. Ugyanis ebben az esetben a kiszállítási idő hosszabb lehet, mint alapesetben. Szerintem jó, hogy ezt így kihangsúlyozzák, mert nagyon idegesítő tud lenni néhány nap csúszás, főleg, ha az embernek sürgős lenne a csomagja megérkezése.

Megköszöntem a barátunknak a nagyon jó tippet, hiszen jó eséllyel egy olyan webshopot találtam neki köszönhetően, ahonnan nagy valószínűséggel többször fogok rendelni. Aztán jót nevettünk azon, hogy így, 30 év felett tényleg megváltoznak az ember beszélgetési témái! Éppen véget ért a fesztivál, és már kaptam is az értesítést, hogy érkezik a csomagom! Sokkal gyorsabban, mint amire számítottam, vagy mint, ami a weboldalon volt írva. Mi tagadás, nagyon örültem neki! Azóta is visszatérő vásárlója vagyok a gazdabolt.hu – nak.