Az egész évem arról szól, hogy a nyári fesztiválokat várom. Mikor végre eljutok egy ilyen rendezvényre, egy kicsit mindig azt érzem, mintha visszatértem volna az otthonomba. Ilyenkor a lelkem teljesen felszabadul, és azt érzem, hogy végre igazán a helyemen lehetek.

Az a legjobb ezekben a fesztiválokban, hogy az ottani emberek annyira hasonlóan gondolkodnak, mint én. Az életszemlélete eléggé megegyezik ott mindenkinek, de ugyanez elmondható a zenei ízlésről is.

A zene bizony összehozza az embereket, amihez az egyik legjobb teret a fesztiválok adják.

Remélem, hogy idősebb koromban is el fogok jutni ilyen helyekre, bár az igazat megvallva már most sem számítok fiatalnak ebben a közegben a magam harmincöt évével.

Ezeken a fesztiválokon általában lengén öltöznek az emberek, ami érthető is, hiszen sokszor nagyon meleg van. Ez az öltözködés sajnos még inkább kiemeli azt, hogy már közel sem vagyok olyan fiatal, mint a többi jelenlévő. Ez egyébként elsősorban a hasamon látszik.

Nem szeretném, hogy legközelebb ezen kelljen majd rágódnom, ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy olyan plasztikai sebészetet, ami képes orvosolni ezt a gondomat.

Alaposan körbe jártam a dolgot, és végül a plasztika.info.hu mellett állapodtam meg, ami egy hihetetlenül jó döntésnek bizonyult. A Plasztika Info weboldalán olvasva bárki láthatja, hogy itt meglehetősen sok szépészeti beavatkozást elvégeznek a páciensek számára, melyek közül többet többféleképpen is képesek végrehajtani.

Mielőtt konzultációs időpontot kértem volna, előbb alaposan átolvastam a weboldalon található hasplasztikai részt. Itt többek között arról is olvashattam, hogy minek is kell megfelelnem ahhoz, hogy belevághassak egy ilyen operációba. Örömmel nyugtáztam, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelelek, így hát kértem egy időpontot egy budapesti konzultációra.

Itt már személyesen is beszélhettem a Kelemed Plasztikát vezető orvossal, akinek a szakértelme és a felkészültsége pár perc beszélgetés után már nyilvánvalóvá vált a számomra.

Itt történtek meg a különböző vizsgálatok, melyeknek az volt a célja, hogy egészen biztos legyen az alkalmasságom ehhez a beavatkozáshoz. A vizsgálat szerencsére megerősítette azt, hogy a műtét minden gond nélkül végrehajtható rajtam.

Az én esetemben az alsó hasplasztika volt az indokolt, melynek a lényege az, hogy a köldök alatt található felesleges bőrt és zsírt távolítják el.

Ez egy igen komoly műtét volt, de tudtam, hogy a Plasztika Info sebésze ezt minden probléma nélkül képes lesz megoldani. Az operáció nagyjából két és fél óráig tartott, ami alatt természetesen altatásban voltam, így semmit nem éreztem az egészből.

A műtét után két teljes napig a kórházban kellett maradnom, és azt követően két héten keresztül otthon kellett tartózkodnom. A műtétet követően hat teljes hétig kellett haskötőt viselnem, az elején állandóan, de később már csak napközben. Fontos megjegyeznem, hogy a fenti időtartamok egyénileg változhatnak, amit az orvos határoz meg.

A Plasztika Infonak köszönhetem azt, hogy újra magabiztosabbnak érezhetem magamat, amiért örökre hálás leszek. A teljes gyógyulást követően pontosan azokat a változásokat tapasztaltam a testemen, amiket előzetesen is megbeszéltünk a konzultáció során.

Akik rendelkeznek egészségpénztárral, azoknak jó hír, hogy itt azon keresztül is van lehetőségük a fizetést elintézni. Én magam is így fizettem ki a plasztikai műtétemet.

A weboldalon található blogon keresztül számos cikket elolvashatunk, melyekről azt gondolom, hogy sokat segíthetnek azoknak, akik még kicsit bizonytalanok egy plasztikai eljárással kapcsolatos döntés meghozatalában.