A nyáron sok a rendezvény és a fesztivál, és ilyenkor mindenki igyekszik, hogy a legjobb formáját hozza. Mindenki jól akar kinézni, amikor szórakozni megy, de sokszor ehhez nem elég, ha előző nap készülődünk, bizonyos gondok megoldásához több idő kell. A kopaszodás sok srác közös problémája, és a becslések szerint a férfiak nagyjából kétharmada a 30-as évei közepére kezdi elveszíteni a haját. Míg egyes férfiak felkarolhatják a változást és leborotválhatják a fejüket, mások kezelési eljárásokat kereshetnek a hajhullás lassítására. Több dolog is segíthet ennek a problémának a megoldásában.

A stressz kezelése lelassíthatja a hajhullást. Egyes tanulmányok szerint a meditáció javíthatja a szorongás szintjét. Ráadásul ingyenes, és csak néhány percig tart egy nap.

Cserélje ki a szokásos sampont egy márkára 1% ketokonazollal. Az antiandrogének megakadályozzák a tesztoszteron átalakulását dihidrotestoszteronmá, amely a szőrtüszőket zsugorító hormon. Masszírozza a sampont a fejbőrbe, lépjen ki a zuhanyfolyamból, várjon két-három percet, és öblítse le.

Egyes hajhullás eseteit alacsony D-vitaminszinthez kapcsolják. Esetleg belefoglalhatja étrendjébe a D-vitaminban gazdag ételeket, például ilyen a kardhal, a lazac, a tonhal, a tej és a narancslé.

Változtassa meg étrendjét. A vashiány oka lehet a hajszálak elvékonyodásának néhány ember számára, akik növényi alapú étrendet követnek. Ennek oka az, hogy az állati termékekben található vasfajták, mint például a garnélarák és a tojás, jobban felszívódnak a szervezetben . Azoknak az embereknek, akik növényekben lévő vasat esznek, például a lencséket és a spenótot, lehet, hogy az összes tápanyagból többet kell fogyasztaniuk. Azt javasolják, hogy a felnőtt férfiak nyolc milligramm vasat kapjanak naponta. Általában a haja visszanyeri ettől a dússágát, azonban néhány hónapot vehet igénybe.

De ezen kívül más is van, ami segít a hajhullásban, például a hairclinic men. Ezt akár könnyedén meg is lehet rendelni egy megbízható online patikából. Így már a fesztiválokra is magabiztosan mehet az ember.