A menyasszonyommal egy győri nyári fesztiválon ismerkedtünk meg három éve, így jött az ötlet, hogy az esküvőnket is ott tartjuk majd.

Mint ahogy ilyenkor sok nő, ő is teljesen be volt zsongva az esküvő részleteivel kapcsolatban. A legtöbb dologban egyet is értettünk, ami pedig nekem mindegy volt, abban hagytam őt kibontakozni. A ruhákat, színeket, programokat, menüsort kitaláltuk… El is érkeztünk a kérdéshez, ami gyakran a legtöbb agyalást és rágódást szüli: esküvői ajándék vendégeknek. Mi legyen az? Nem volt ötletünk.

Csodák csodájára ekkor találtunk rá a selfiegep.hu oldalára, ahol egy olyan újdonsággal találkozunk, ami rögtön levett a lábunkról: élményt adni a násznépnek és saját magunknak fotóautomata segítségével!

Olyat már láttam, hogy polaroidok készültek a vendégkönyvbe, de ez annál sokkal menőbb dolog! A fotóautomata kis helyen is elfér, azonban egy teljes fotóstúdióval ér fel. Másodpercek alatt elkészül a fénykép, tükörreflexes kamera segítségével, stúdió minőségű vakuval és egy fotónyomtató segítségével. Így ha lesz is fotósunk, teljesen más hatást keltenek majd azok a fotók, mint a selfie géppel készültek, ez pedig még emlékezetesebbé teheti a lagzit. A szerkezet könnyű kezelhetősége, a győri szállítás és a bérlés kedvező feltételei, árazása is levett minket a lábunkról. Miután végigböngésztük a weboldalt, már nem volt kérdés számunkra, hogy a legtutibb esküvői ajándék vendégeknek a selfie gép!