Már éve eleje óta tervezzük, hogy eljutunk a nyári fesztiválra. Ez nem egy mindennapi esemény és a kedvenc zenekaraink is ott lesznek. Nálunk a város életre kell a nyári napokon és mindig van kikapcsolódásra lehetőség. Szeretjük is a zenét, ezért is gondoltunk arra, hogy egy pavilont fogunk készíteni a kertben, ahova meg tudunk hívni előadókat és ismerősöket, szóval egy nagy bulit tudunk majd tartani a hátsó kertben.

Persze a pavilon jó ötlet volt, viszont se párom se én nem értünk az acél megmunkáláshoz. Tudtuk azt, hogy erős szerkezetnek kell lennie és beton alapra terveztük az egészet. Az alap szélét téglával szerettük volna díszíteni, viszont a kőműves munkához sem értettünk. Szerencsére volt egy ismerősünk, aki tudott segíteni. Azt javasolta, hogy keressük meg az Acélpartner Kft. weboldalát és ők az acél megmunkálással és a kőműves munkával is tudnak segíteni.

Nagyon segítőkészek voltak és mondták, hogy az acél lemezek méretre vágása nem jelent gondot és a felülettisztítás is gyorsan kész lesz. Erről a https://acelpartner.hu/felulettisztitas oldalon lehet többet olvasni. A felületet szemcseszórással le kell tisztítani. Ezzel a technológiával a mikronyomokat is el lehet távolítani és ezáltal tiszta és csodaszép felületet lehet kapni.

Kapcsolatok

Szerencsére a cég vállalati szerződés alapján kőműves munkát is tud biztosítani. Ha erre van szükségünk, akkor nagyon jó helyen járunk, mert az acél szolgáltatása mellett erre is van lehetőség. A cég nem csak nekünk, hanem több nagyobb munkához is tud munkaerőt és acél szerkezetet biztosítani.

Ha szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor a https://acelpartner.hu/felulettisztitas oldalról át kell lapoznunk a kapcsolat fülre. Itt nagyon egyszerűen meg kell adnunk a nevünket, e-mail címünket és telefonszámunkat. Ezután üzenetet tudunk hagyni a cég számára és kérdésekre valamint ajánlat kérésre van lehetőség.

A média fül alatt tudjuk felvenni a kapcsolatot a közösségi médián keresztül. Ezen kívül interjúk és cikkek meghallgatására és elolvasására van lehetőség. Ha jobban meg szeretnénk ismerni, hogy a cég milyen munkát végez, akkor nagyon jó helyen járunk. Itt videók megtekintése is lehetséges, hogy közelről láthassuk a munkafolyamatokat. Ez egy olyan élmény, melyet csak az ott dolgozók tudnak egyébként átélni.

A https://acelpartner.hu/felulettisztitas-on kívül még sok minden mással is foglalkoznak. Lángvágással és plazmavágással CNC gépek segítségével. Ez persze attól függ, hogy milyen vastagságú és ötvözetű anyagot kell méretre vagy éppen alakzatra vágni. Szerencsére a technológia nagyon fejlett, ezért több forgófejes géppel is tudnak egyszerre dolgozni.

A cég hitelvizsgálatot tud végezni abban az esetben, ha szeretnél rendelni egy anyagot viszont nincs rá elegendő pénzed, hogy azonnal kifizesd. Ilyen esetben a cég megbízza az Atradiust, hogy vizsgálja meg a banki adatok alapján, hogy mekkora hitelkereted van. Ha ez az összes magasabb mint a megrendelés, akkor az mindenképpen meg lesz erősítve. Maga az ügyintézés díjmentes.
Ha még több információhoz szeretnénk hozzájutni az acéllal kapcsolatban, akkor az acél kisokost és amit a lapostermékekről tudni kell fülek alatt tájékozódhatunk.

Szerencsére a megrendelés időben le lett szállítva és a kőműves munkák is nagyon gyorsan el lettek végezve. Gyönyörű lett az eredmény és ezt leginkább a https://acelpartner.hu/felulettisztitas oldalon talált információk alapján tudtuk elképzelni. Szerencsére a fesztiválról sem maradtunk le és szuper nyarat zártunk.

https://acelpartner.hu/felulettisztitas