Miért is szeretjük a fesztiválokat? Ez az a kérdés, amire igen csak nehéz lenne röviden válaszolni. Mikor az ismerőseimtől vagy a barátaimtól kérdezem ezt meg, rengeteg féle választ szoktam kapni. Vannak, akik a koncertek és a zene miatt jönnek. Ott vannak azok is, akik imádnak új emberekkel ismerkedni és erre jobb helyet nem is lehetne találni egy fesztiválnál. Beszélhetünk a különböző kulturális és közösségi programokról is, amiket szintén sokan meglátogatnak egy ilyen helyen. Sok esetben már maga az utazás is egy élményt jelenthet egy fesztiválozónak, hiszen az gyakran a lakhelyétől távol, akár külföldön is, kerül megszervezésre. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen rendezvényen hasonló emberekkel lehetünk együtt, akikkel együtt tapasztalhatjuk meg a szabadság érzését. Ilyenkor egy kis időre távolabb kerülhetünk a mindennapi problémáktól és egy olyan közegbe kerülhetünk, aminek minden eleme pozitívan hat ránk.

Láthatjuk, hogy milyen sok választ lehet adni arra a kérdésre, hogy miért jár valaki fesztiválra. Volt azonban egy válasz, ami szinte mindenkinél előkerült: az ételek és az italok! Ez nem véletlen. Egy ilyen esemény gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne a különböző ínycsiklandozó ételek nélkül, amit az éhes résztvevőknek kínálnak. Mondhatnám azt is, hogy egy fesztivál a street foodal együtt jár. Egy ilyen esemény résztvevőinek nem csak arra kell oda figyelnie, hogy minőségi legyen az étel, hanem arra is, hogy megfelelő választék mellett gyorsan is elkészüljenek. Aki már járt egy ilyen rendezvényen azt tudja, hogy milyen jól tud esni egy finom hamburger vagy egy gyros tál egy átmulatott éjszaka után, amit lehetőleg gyorsan szeretnénk megkapni.  Egy fesztiválon amúgy is jellemző, hogy megnő az étvágyunk, mert állandóan megyünk valahova, vagy éppen táncolunk. Arról nem is beszélve, hogy gyakran új ízek és elgondolások születnek a gasztronómiában, mit szeretnénk kipróbálni.

Ahhoz, hogy egy fesztiválozó tömeg étvágyát kielégítsék komoly szervezésre van szükség. Nem elég a profi vendéglátósok jelenléte, hanem biztosítani kell a megfelelő készülékeket is a munkájukhoz.

Egy olyan weboldalon keresztül, mint a https://rdealer.hu/ pontosan azokat az eszközöket és gépeket lehet beszerezni, amikre egy ilyen fesztiválon is szükség lehet. A weboldalra fellépve jól láthatóan ki vannak helyezve a fontosabb információk.  A kapcsolatra klikkelve láthatjuk a cég telephelyeit és az ezekhez tartozó telefonszámokat. Szükség esetén központi telefonszámon is kereshetjük őket, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy kihez kell intézni a kérdést.

Mivel itt sok esetben nagy értékű berendezésekről és gépekről beszélünk kiemelten fontosak a garanciális kérdések is. A webfelületen erre is választ kapunk a garanciára kattintva. Új gépek vásárlása esetén egy éves, míg használt gépek esetén három hónapos garanciát biztosítanak.

Maga a webáruház egyébként teljesen átlátható köszönhetően a letisztult külalaknak, amiben a fehér és a kék színek dominálnak.

Az oldalon még egy blogot is felfedezhetünk, ahol különböző érdekes tartalmakat olvashatunk. Találhatunk itt írásokat például a jégkásáról vagy a nyári grillsütésekről is, amiket igen informatívnak tartok.

A kínálat átláthatóságát egy menürendszer segíti a számunkra, ami szükség is van, hiszen igen sok féle gépet és berendezést találhatunk itt. A kínált termékek skálája lefedi a csomagolástechnikát, a különböző előkészítő gépeket, a fagylaltkészítő gépeket, a húsiparban használatos gépeket, az ital készítőket, a hűtés és fagyasztás kategóriát és a különböző kiegészítőket. Továbbá találhatunk a mosogatás során használható gépeket és berendezéseket is. Ezenkívül két különböző kategória foglalkozik a sütőipari gépekkel és más sütéssel és főzéssel kapcsolatos termékekkel. Abban az esetben, ha határozott céllal érkezünk a https://rdealer.hu/ internetes oldalára ezen kategóriák valamelyikére rákattintva megtalálhatjuk azt a terméket, ami keresünk.

Azonban érdemes tovább is görgetni az oldalon, még akkor is, ha pontosan tudjuk, mely termékkategória az, ami minket érdekel, mivel különböző újdonságokat, akciós termékeket és egyéb ajánlatokat találhatunk.

Miután kiválasztottunk egy termékcsoportot, lehetőség van a további szűrésre is. A szűrési kategóriák a szerint változnak, hogy éppen melyik termékcsoportot figyeljük. Általánosságban elmondható, hogy a szűrési beállítások a termék pontosabb rendeltetését és a méreteket foglalják magukban.

Abban az esetben, ha valaki csak egy adott márkából szeretne vásárolni, mert azzal van jó tapasztalata, megteheti, hogy a márkák alapján szűr a termékek között, ezzel is leegyszerűsítve és felgyorsítva a rendelési és a vásárlási folyamatot.

A termékek között böngészve még két különböző nézetet is kiválaszthatunk. Az egyik esetben a képek kisebbek, de több információt tudunk elolvasni anélkül, hogy ráklikkelnénk. A második esetben nagyobbak a gépek, de kevesebb a termékleírás.

Megtehetjük azt, hogy a kiválasztott termékcsoportot az ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben tüntesse fel nekünk a weboldal. Ez egy nagyon hasznos funkció lehet, ha a termék ára az elsődleges szempontunk a vásárlásnál. Azt is beállíthatjuk, hogy a legújabb vagy a legnépszerűbb termékek kerüljenek a felsorolás elejére, ha erre vágyunk.

Egy adott termékre rákattintva minden jelentős műszaki adatot megkapunk. Ezeket nagyon fontos tudni, mikor egy konyhát vagy büfékocsit szeretnénk megtervezni. Számolni kell a gépek méreteivel és azzal, hogy milyen árammal működik. Fontos az is, hogy a termék milyen anyagból készült és mekkora a tömege. Minden termék esetében jól láthatóan fel van tüntetve az is, hogy a termék használt vagy új, ami fontos kérdés az árak és a garanciák szempontjából.

Az oldalon sok más fajta műszaki adattal is találkozhatunk, hiszen sok a terméktípus is. Egy jégkása gép esetében például ki van emelve a LED világítás és az, hogy három darab 11 literes tartállyal rendelkezik, melyek ellenállnak a külső hőmérsékletnek. A termékleírásban szerepel az is, hogy a gép kezelése egy elektronikus panelen történik. Fontos műszaki adat, hogy jégkása gép léghűtéses rendszerrel rendelkezik, és hogy milyen hűtőközeggel működik.

Azonban ha például egy gyros sütő gépnek a termékleírását vesszük szemügyre, ott más fajta adatokat kapunk meg: ki van emelve, hogy rozsdamentes, ami nem csak a berendezés minősége, de a szabályzatok miatt is fontos. A leírásban szerepel, hogy a gép elektromos üzemű, de egyébként itt gázüzemű gépeket is találhatunk. Ki van emelve az elektromos teljesítmény is.

Láthatjuk, hogy akármilyen termékről is legyen szó, a weboldal olyan termékleírásokat biztosít a számunkra, amik minden felmerülő kérdésre választ adnak.

A termék információkban ki van emelve az is, hogy raktáron van e éppen, vagy meg kell azt rendelni. Ez a tervezés miatt egy fontos tényező a vásárlók számára.

A rendelések leadása telefonon keresztül vagy személyesen történhet meg, de email küldésére is van lehetőség. A szállítást megoldhatja a vásárló is, de van lehetőség a kiszállításra is, ha ezt jelzi a webshopnak.