A fesztiválokon nagyon sok szokatlan téma merül fel, furcsa barátságok köttetnek, a zene szeretete általában összehozza itt az embereket. Egészen érdekes arcokkal lehet találkozni itt.

A legutóbbi fesztiválon, ahol jártam, például összefutottam egy elég kétes kinézetű alakkal, akinek egy nagyon jó ötlete volt, amit szeretett volna megvalósítani, de sosem jutott el odáig, hogy ténylegesen céget alapítson.

Mindig is szeretett volna nyitni egy VR szabaduló szobát, de nem jutott el sose odáig, hogy megvalósítsa ezt az ötletet, mert nem tudta, hogy hogyan kellene céget alapítania, mik ennek a követelményei.

Pedig a cégalapítás nem olyan nehéz dolog, ezzel még én is tisztában vagyok. Sokan vannak, akik emiatt nem vágnak bele, nem valósítják meg az ötleteiket.

Pedig a cégalapítás egyszerű, ha ismeri valaki a topcegalapitas.eu oldalt.

Itt le van ugyanis írva az egész cégalapítás menete, de ha nem egészen világos, akkor rájuk lehet bízni.

Olcsón dolgoznak, de nagyon jól, cégalapítással foglalkoznak és székhelyet is szolgáltatnak a cégeknek, akiknek nincsen, vagy akik nem tudnak ezzel foglalkozni. Bátran lehet keresni őket, az egész cégalapítást át tudják vállalni.

Folyamatosan konzultálnak velünk, e-mailben küldik a részleteket, a határidőket, de mégis mindent ők intéznek, így a cégalapítás igazi gyerekjáték lehet.

Ezt onnan tudom, hogy az egyik barátnőm a kávézóját is így nyitotta meg. Ezt mind elmondtam a srácnak, aki nagyon lelkes lett. Akkor nem sejtettem, de ezért a segítségért később meglepett egy pár ingyen jeggyel a már megnyílt szabaduló szobájába. Már csak ezekért az élményekért is érdemes fesztiválra járni!