Ha nyár akkor fesztivál, nekem erről szól most jó pár éve az életem, ezek a fesztiválok a nyári programjaim. Fiatal vagyok, úgyhogy ez így is van jól. Szeretem a sátorban is komfortosan érezni magamat, hogy minden olyan kellékem ott legyen velem, amit otthon is megszoktam, hogy ha koncertek végeztével, illetve a délelőtt folyamán unatkoznék, akkor szeretem magam mellett tudni a laptopomat is. A szünetekben és alvásnál mindig jó szolgálatot tesz, ha filmet nézünk rajta, vagy ha csak netezni kell. A fesztivál nem csak a koncertekről és a vagy a színházi előadásokról szól számomra.

De mivel mindenhová elviszem a laptopomat történnek vele balesetek, amit nagyon nehezen visel már, és néha megmakacsolja magát, nem kapcsol be, vagy éppen nagyon lassan tölti be az oldalakat, illetve nyitja meg a használni kívánt programokat. Ezért miután az utolsó fesztiválomról is hazajöttem elkezdtem keresni egy szervizt, ahová könnyedén elvihetem és gyorsan elkészítik nekem, persze jutányos áron. Az interneten keresztül keresgéltem, sok olyan oldalt találtam, amely nem keltette fel az érdeklődésemet, illetve nem nyújtottak olyan szolgáltatást, amire nekem szükségem lenne. Amikor belefutottam a pcmentor.hu oldalba, rögtön tudtam, hogy ez lesz az a hely ahová el fogom vinni a laptopomat. Nagyon profin megszerkesztett oldal, amit el is vár az ember, egy számítástechnikával foglalkozó cégtől, könnyen kiismertem magam rajta, és ami a legjobb, hogy rengeteg -féle és fajta típusú laptophoz és asztali számítógéphez értenek.

Tök szuperül fel volt az is sorolva, hogy milyen bajai lehetnek egy laptopnak, innen tudtam azt is, hogy az én gépemet biztosan meg tudják majd csinálni, ugyanis szóról szóra azok a bajai voltak felsorolva, amiket produkált a gépem, lassú, lefagy. Ilyen problémákra könnyedén megoldást találnak majd- gondoltam magamban, és már néztem is, hogy merre található egy üzletük, ahová személyesen is be tudom vinni a gépemet. Nagyon nagy szerencsém volt ugyanis a pcmentor.hu a városban több helyen is üzemeltet üzletet/ szervizt. Ezért Budán és Pesten is van elérhető pontjuk, hozzám a budai esett közelebb, úgyhogy be is tértem egyik nap a gépemmel a kezemben, hogy őt most hoztam, baj van vele. Elmondtam a problémát, amit észleltem, velem szemben pedig bőszen bólogatott az alkalmazott, hogy tudja miről beszélek, ezért szokták őket felkeresni. Nagyon megörültem, hogy ennyire jártasak ezen hibák orvoslásában, és az is nagyon szimpatikus hozzáállás volt, amilyen tájékoztatást kaptam ügymenet további lépéseiről. Bevizsgálják a gépemet, de nem csak arra a problémákra koncentrálva, amiket én felsoroltam, hanem az egész gépet górcső alá veszik, így ha esetlegesen más hibái is lennének azok is kijavításra kerülnek egyúttal. Ezt nagyon hasznosnak találtam, és megnyugtatónak, hogy ennyire alaposak és nem hagynak ki egyetlen egy részletet sem, profi munkát szeretnének kiadni a kezük közül, és ezt másképpen nem is lehet elérni, csak így, hogy teljes bevizsgálást végeznek. Tájékoztatott az alkalmazott, hogy telefonhívást fogok kapni, hogy mi baja a gépemnek, és eldönthetem, hogy náluk szeretném -e megjavíttatni, vagy tovább viszem, hogy más szem is rálásson. Ha őket választom, akkor a bevizsgálás ingyenes, ha nem akkor 5000 Forintba kerül. Kaptam is telefonhívást, hogy könnyen javítható a gép, és én azt választottam, hogy ők javítsák meg, nagyon profin és szakszerűen kezeltek végig. Bíztam abban, hogy ugyan ilyen szakszerűséggel tudják megjavítani is a gépemet, ez így is lett, azóta hibátlanul működik.