Mindig is nagy fesztiválozó voltam, nagyon sok zenei fesztiválon, filmfesztiválon, művészeti fesztiválon jártam már, gyakorlatilag nincs olyan év, hogy kihagynám a kikapcsolódásnak ezt a formáját. Az ember ilyenkor kiszakadhat a megszokott mókuskerékből, és a barátaival, ismerőseivel úgy tölthet együtt időt, hogy közben valami kreatív dologgal foglalkozik. A fesztiválokon gyűjtött élményeket aztán meg lehet beszélni, és a programok után a teljesen fakultatív kikapcsolódásra is marad idő.

Volt például olyan gasztrofesztivál, aminek néhány délutánját úgy töltöttük ki, hogy elmentünk lovagolni, mert kiderült, hogy a közelben van egy lovarda, de zenei fesztiválok esetében például általában alapvetés, hogy a programok között úszkálásra, strandolásra vagy kirándulásra is sor kerül.

Az egyik legjobb dolog a fesztiválozásban szerintem egyébként az, hogy ilyenkor az ember kinyílik, és könnyen beszélget akár idegen emberekkel is. A legkülönfélébb, izgalmas témák kerülhetnek ilyenkor elő, és sok mindent meg lehet tudni, de ami még fontosabb, hogy érdekes emberekkel hozhat össze az élet, olyanokkal, akik később aztán akár a legjobb barátaiddá is válhatnak.

Én így voltam például Ágival, aki kozmetikus volt, de végül művészi hennafestésbe kezdett. Tőle például nagyon sokat tanultam a test esztétikájáról, és neki köszönhetem azt is, hogy megtaláltam életem eddigi legjobb ránctalanító krémét is, az InstanTENSE Plus-t, amit egyébként a férje, Márk fedezett fel, mint férfiak számára is ajánlott arcszérumot. Korábban egyébként már sok szemránckrém teszt eredményeit böngésztem át abban a reményben, hogy megtalálom a tökéletes terméket, de igazán elégedett sosem voltam, valami mindig hiányzott.

A Laumar által fejlesztett InstanTENSE Plus azonban képes volt minden elvárásomat teljesíteni, ugyanis nem csak a ráncokat tüntette el gyönyörűen, hanem a táskákat és a karikákat is. Mindezt ráadásul úgy, hogy az azonnali, instant hatás mellett éreztem a hosszútávú hatást is, sőt, még a kimondottan érzékeny, szememet sem irritálta soha a szérum.

A terméket végül én is online rendeltem, mint Márk, kedvezménnyel, ingyenes kiszállítással és harminc napos pénzvisszafizetési garancia mellett. Így tehát, bár a krém nem kimondottan olcsó, nem kellett aggódnom azon se, hogy mi van, ha nem válik be.

A szállítás egyébként az ország teljes területén ingyenes, és rendkívül gyors és megbízható is, én például egy keddi napon rendeltem meg a krémet, és szerdán már meg is érkezett. Alig vártam persze, hogy kipróbáljam, s hogy kiderüljön, vajon nálam is olyan hatékony lesz-e a termék, mint a szemránckrém teszt klinikai vizsgálatának résztvevői körében.

Egyébként az InstanTENSE Plus a szemránckrém teszt során is jól teljesített, amit egy független, milánói székhelyű kutatóintézet végzett, így az adatok megbízhatósága is garantált volt. Két nap múlva pedig már abban is biztos voltam, hogy a terméket nem fogom visszaküldeni, hanem rendelek még belőle, ugyanis a barátomat, Andrist is elkezdte érdekelni, hogy mit használok, mitől nézek ki ilyen jól.

Eldöntöttem tehát, hogy mivel úgyis közeleg a születésnapja, meglepem őt ezzel az olasz fejlesztésű szérummal, ami, úgy gondolom, tényleg nem véletlen kapott olyan sok pozitív vásárlói értékelést. Nálam például már három perccel a krém használata után valóban észlelhető a változás, pontosan, ahogyan a honlapon található videókon is látható.

A szérum egyébként öt különleges, aktív hatóanyagot tartalmaz, amit így, együtt semmilyen más ránctalanító termékben nem találhatunk meg. Az Argilerox™ peptid két peptidnek, az Argireline és Leuphasyl peptidnek a díjnyertes kombinációja, és kimondottan hatékony az arcizmok ellazításában, s így hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét is. Az Eyeseril ® peptid az ödémásodás ellen küzd rendkívüli eredménnyel, s hasonló funkciója van a különleges, három növény kivonatából álló Bioskinup ™ Contour 3R összetevőnek is. Emellett a szérum tartalmazza a hialuransav egy speciális, hatékonyabb formáját is, illetve agyagkivonatot, amely vékony, áttetsző filmréteget képezve a bőrön azonnal kisimítja azt.

Én csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy feltétlenül érdemes kipróbálni, főleg így a fesztiválszezon közepén. Ági például már a hennás ügyfeleinek is csak ezt a ránctalanítót ajánlja.