Amikor fesztiválozni megyünk a haverokkal, mindig azzal kezdjük, hogy keresünk egy szállást. Kinőttünk már a sátrazásból, a hátam közepére sem kívánom és nincs annyi pénz, amivel rá lehetne venni, hogy napokon keresztül sátrazzunk.

Hallottam már sztorikat, hogy kiraboltak embereket, elvittek mindent. Nem lehet normálisan lezuhanyozni, mert reggel 9 órakor már csak a jéghideg víz maradt, semmi más. Aludni nem lehet, mert az afterparty reggel 6-ig megy, utána 10-től már az egész fesztivál ismét zengeni kezd. Csupa kosz minden, a rossz időjárás elmossa a sátrakat, a sarat és minden egyebet esélytelen, hogy ki tudd mosni a ruháidból. És még sorolhatnám. Nekem ez nagyon nem hiányzik.

Úgyhogy szálláskereséssel kezdődik az egész, miközben szépen mindenki beszerzi magának a fesztiválbelépőt. Ilyenkor sokat számít a létszám, ez ahhoz kell, hogy tudjuk,hány szobát vagy akár egy egész apartmant kell lefoglalni. Fontos a saját fürdőszoba, és jó, ha több fő esetén van egy kisebb konyha is, hogy tudjunk főzni magunkra. Az elhelyezkedés is fontos, hiszen nem akar az ember táskákkal – de akár azok nélkül is – kilométereket sétálni.

Ezek nemcsak akkor fontosak, ha fesztiválozásra keresünk szállást, ez minden alkalomra igaz. Legutóbb kirándulni mentünk Harkányba és a környékére. Ehhez pedig a legjobb szállást találtuk meg, ez a harkány hotel, olyannyira, hogy konkrétan vele szemben van a Harkányi Gyógyfürdő is. Ami egy jó kirándulás után mindannyiunknak nagyon jól esett. Összesen 105 szobájuk van, mindenféle besorolásban: standard, standard plus, illetve comfort és deluxe.

Nagyon jól néz ki a hely, kényelmesen elfértünk, az ára is nagyon kedvező volt. Lehet egyébként családos hétvégét is tervezni náluk, szóval mindenki, aki szeretne, az bátran ellátogathat ide. Remek programokat lehet csinálni a környéken és nagyon kényelmes a szállás. Ajánlani tudom mindenkinek.

Úgyhogy ezzel a kis kirándulással is nagyon jól jártunk, mindig mosolyogva emlékezek vissza rá.